• GMAT

    • TOEFL
    • IELTS
    • GRE
    • GMAT
    • 在线课堂
  • 首页
  • 练习
    我的练习
  • 模考
  • 题库
  • 提分课程
  • 备考资讯
  • 满分主讲
  • APP
  • 我的GMAT
    我的班课 我的1V1 练习记录 活动中心
登录

GMAT考满分·题库

收录题目9362道

按指定内容搜索

热门材料:
GWD PREP07 Test 1 OG12 PREP07 Test 2 PREP2012 OG15 OG16 OG17 PREP08 Test 1 PREP08 Test 2 GWD-TN24 Manhattan Magoosh OG18 OG18-数学分册 OG18-语文分册 GWD-TN24-NEW PREP-NEW OG17-语文分册 OG18-Diagnostic Test MSR TA GI TPA 数论 代数 应用题 几何 排列组合 KMFRC OG19 KMFSC OG19-语文分册 KMFCR KMFPS KMFDS 634 OG19-数学分册 OG20 OG20-语文分册 OG20-数学分册 Ready4 201993测试 20199931 2019931 llk93 音频解析 - OG20逻辑 音频解析 - OG20语法 数学51分真题带练团 精选官方700+新题训练 #OG12-19已排重 #OG20综合 #PREP07 Test1 #PREP07 Test2 #PREP2012 #PREP08 Test 1 #PREP08 Test 2 OG20综合-Verbal OG20综合-Quant #OG20语文分册 OG20分册-Verbal #OG18语文分册 #OG18数学分册 #OG19语文分册 #OG19数学分册 #OG19 #OG18 #OG17 #OG16 #OG15 #OG12 IR-OG17 IR-OG18 AWA-OG15 AWA-OG16 AWA-OG17 #300难题 DAY1练习码 DAY2练习码 DAY3练习码 DAY4练习码 OG20语法单科 300难题-SC 300难题-CR 300难题-RC 300难题-PS 300难题-DS 2.5阅读刷题营 2.6阅读刷题营 2.7阅读刷题营 3.4GMAT逻辑活动 OG21 模考带练机经题 OG21-PS OG21-SC OG21-CR 热搜题目精选 181215 190113 190124 190207 190215 190302 190310 190321 190407 190415 190603 191020 191031 191222 200301 还原机经选题: 数论&代数 还原机经选题: 文字题&几何 OG2022

搜索结果共1196条

来源 题目内容
OG2022 BD题通常不会被称作:
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 事实选F,观点选O The question has been raised whether it can be concluded that for a given level of output Delta's operation now causes less fossil fuel to be consumed than it did formerly.
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 事实选F,观点选O Delta Products Inc. has recently switched at least partly from older technologies using fossil fuels to new technologies powered by electricity.
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 事实选F,观点选O Unless the budget shortfall is resolved, transportation service will be cut, and many transportation employees will lose their jobs. (F/O)
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 事实选F,观点选O The fastest growing part of the budget has been employee retirement benefits, which are exceptionally generous. (F/O)
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 事实选F,观点选O Thus, it would be in the employees' best interest for their union to accept cuts in retirement benefits.
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 事实选F,观点选O Editorial: Our city's public transportation agency is facing a budget shortfall. (F/O)
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 事实选F,观点选O The answer, clearly, is yes, ( F / O )
OG2022 OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 事实选F,观点选O Since the amount of fossil fuel used to generate the electricity needed to power the new technologies is less than the amount needed to power the older technologies, provided level of output is held constant. ( F / O)
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 哪些是前提,哪些是结论? 事实选F,观点选O,前提选P,结论选C In countries where automobile insurance includes compensation for whiplash injuries sustained in automobile accidents, reports of having suffered such injuries are twice as frequent as they are in countries where whiplash is not covered.
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 哪些是前提,哪些是结论? 事实选F,观点选O,前提选P,结论选C Nevertheless, these facts do not warrant the conclusion drawn by some commentators, that in the countries with the higher rates of reported whiplash injuries, half of the reported cases are spurious.
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 哪些是前提,哪些是结论? 事实选F,观点选O,前提选P,结论选C Clearly, in countries where automobile insurance does not include compensation for whiplash, people often have little incentive to report whiplash injuries that they actually have suffered.
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 哪些是前提,哪些是结论? 事实选F,观点选O,前提选P,结论选C This is because advertisers prefer to reach people in the 18- to 49-year-old age group and the number of people in that group watching Candle television is increasing.
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 哪些是前提,哪些是结论? 事实选F,观点选O,前提选P,结论选C Presently, no objective test for whiplash exists, so it is true that spurious reports of whiplash injuries cannot be readily identified.
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 哪些是前提,哪些是结论? 事实选F,观点选O,前提选P,结论选C Candle Corporation's television stations are likely to have more income from advertisers than previously.
OG2022 判断以下文段中,哪些信息是事实,哪些信息是观点? 哪些是前提,哪些是结论? 事实选F,观点选O,前提选P,结论选C Furthermore, among Candle viewers, the percentage of viewers 18 to 49 years old is increasing.
OG2022 First-time computer buyers buying PXC home computers typically buy models that cost much less and have a smaller profit margin per computer than do PXC computers bought by people replacing their computers with more powerful models. Last year PXC's profits from computer sales were substantially higher than the previous year, although about the same number of PXC computers were sold and the prices and profit margins for each computer model that PXC sells remained unchanged. If the statements above are true, which of the following is most strongly supported by them?
OG2022 In the country of Marut, the Foreign Trade Agence's records were reviewed in 1994 in light of information then newly available about neighboring Goro. The review revealed that in every year since 1963, the agency's projection of what Goro's gross national product(GNP) would be five years later was a serious underestimate. The review also revealed that in every year since 1963, the agency estimated Goro's GNP for the previous year--a Goro state secret--very accurately. Of the following claims, which is most strongly supported by the statement given?
OG2022 Although most smoking-related illnesses are caused by inhaling the tar in tobacco smoke, it is addiction to nicotine that prevents most smokers from quitting. In an effort to decrease the incidence of smoking-related illnesses, lawmakers in Sandonia plan to reduce the average quantity of nicotine per cigarette by half over the next five years. Unfortunately, smokers who are already addicted to nicotine tend to react to such reductions by smoking correspondingly more cigarettes. The information above most strongly supports which of the following predictions about the effects of implementing the Sandonian government's plan?
OG2022 Lofgren's disease has been observed frequently in commercially raised cattle but very rarely in chickens. Both cattle and chickens raised for meat are often fed the type of feed that transmits the virus that causes the disease. Animals infected with the virus take more than a year to develop symptoms of Lofgren's disease, however, and chickens commercially raised for meat, unlike cattle, are generally brought to market during their first year of life. Which of the following is most strongly supported by the information provided?
  • ‹
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • ...
  • 59
  • 60
  • ›